Overzicht van nieuwsberichten

Met het handige zoekfilter selecteer je nieuwsberichten per platformpartner of -project.

Zoekfilter

Maak uw selectie
Wis filter

Succesvolle Netwerkbijeenkomst Platform Economie, Onderwijs en Arbeidsmarkt in Leidschendam

20 juni 2024

Op donderdag 20 juni vond er een inspirerende netwerkbijeenkomst plaats, georganiseerd door het Platform Economie, Onderwijs en Arbeidsmarkt (EOA) in Leidschendam. De bijeenkomst werd gehouden in het prachtige Rijksmonument Docter Neherlab, waar de Speakers Club ons in het volledig gerenoveerde auditorium ontving. Introductie van de Speakers Club De ochtend begon met een introductie door Mandy […]

Lees meer

Geslaagde platformbijeenkomst bij Rabobank

22 maart 2024

Donderdag 21 maart was het Platform te gast bij de Rabobank in Den Haag. Tijdens de bijeenkomst stonden Rabobank en UWV stil bij de ontwikkelingen van de lokale economie en arbeidsmarkt, het perspectief van regio Haaglanden. Dit leverde waardevolle inzichten op en leverde bij de aanwezige zeer positieve reacties op.

Lees meer

Laatste platformbijeenkomst 2023 in Stompwijk

8 december 2023

Donderdag 7 december was de laatste platformbijeenkomst van 2023 bij de Bles in Stompwijk. Na een korte terugblik op de succesvolle projecten in 2023 stonden we stil bij het techniekfestival en een presentatie van JINC.

Lees meer

Leerlingen groep 7 en 8 maken kennis met techniek

27 oktober 2023

De leerlingen van nu zijn werknemers van de toekomst! 1600 leerlingen uit groep 7/8 en brugklas van onze gemeente bezoeken het bruisende techniekfestival op het Corbulo College.

Lees meer

Techniekfestival Leidschendam-Voorburg

19 oktober 2023

In samenwerking met gemeente Leidschendam-Voorburg en Sterk Techniekonderwijs Haaglanden organiseert het Corbulo College op 25 en 26 oktober a.s. de eerste editie van het Techniekfestival in Voorburg.

Lees meer

Inspirerende netwerkbijeenkomst Veurs Voorburg

29 september 2023

Op de ochtend van donderdag 28 september kwamen de deelnemers van het Platform Economie, Onderwijs en Arbeidsmarkt samen bij Veurs Lyceum in Leidschendam voor een informatieve bijeenkomst.

Lees meer

Platformbijeenkomst in HHS Delft – Samenwerking in Living Labs

7 april 2023

Op donderdag 6 april 2023 was het weer tijd voor een platformbijeenkomst van het Platform Economie, Onderwijs en Arbeidsmarkt in Leidschendam-Voorburg. Deze keer waren we te gast bij de Haagse Hogeschool in Delft.

Lees meer

Laatste platformbijeenkomst van 2022 in Bibliotheek Voorburg

16 december 2022

Donderdag 15 december was de laatste platformbijeenkomst van 2022. Na twee jaar zonder fysieke bijeenkomst in december konden we 2022 gelukkig afsluiten tijdens een bijeenkomst in de Bibliotheek in Voorburg.

Lees meer

Voel je wel platform voor preventieve zorg

6 december 2022

Wat kan je doen om gezond te blijven? Steeds meer komt er aandacht aan het voorkomen van gezondheidsproblemen in plaats van enkel aandacht te besteden aan het herstellen van problemen.

Lees meer
Pagina 1 van 1

Neem contact op

Contactformulier
Toestemmingen