Laatste platformbijeenkomst van 2022 in Bibliotheek Voorburg

16 december 2022

Donderdag 15 december was de laatste platformbijeenkomst van 2022. Na twee jaar zonder fysieke bijeenkomst in december konden we 2022 gelukkig afsluiten tijdens een bijeenkomst in de Bibliotheek in Voorburg.

Welkom in de Bibliotheek

Gerard Hendriks, directeur van de Bibliotheek aan de Vliet vertelde over de (veranderende) rol van de bibliotheek in de maatschappij, de plannen voor verbouwing, onder andere in Leidschendam en het belang van samenwerking met partners voor de bibliotheek. De link met verschillende projecten van het Platform was hierbij snel gelegd. Na deze introductie volgde een rondleiding door de bibliotheek.

Agenda en Acties voor 2023

Tijdens het tweede deel van de bijeenkomst stond de agenda van het Platform centraal. Tijdens meerdere brainstormbijeenkomsten was vanuit de deelnemers van het platform opgehaald wat belangrijke onderwerpen waren. Hierover volgde de terugkoppeling en een uitwerking voor de komende jaren. Hierna werd aan de platformleden gevraagd waar om commitment voor projecten voor het actieplan van 2023 aan te geven. Als afsluiting werd ook de invulling van bijeenkomsten en een meer interactieve website besproken. Heb je vragen over de platformagenda of projecten voor 2023, laat het ons weten!

Deel dit bericht op social media

Betrokken partners

de Bibliotheek aan de Vliet

Ander nieuws

Succesvolle Netwerkbijeenkomst Platform Economie, Onderwijs en Arbeidsmarkt in Leidschendam

20 juni 2024

Op donderdag 20 juni vond er een inspirerende netwerkbijeenkomst plaats, georganiseerd door het Platform Economie, Onderwijs en Arbeidsmarkt (EOA) in Leidschendam. De bijeenkomst werd gehouden in het prachtige Rijksmonument Docter Neherlab, waar de Speakers Club ons in het volledig gerenoveerde auditorium ontving. Introductie van de Speakers Club De ochtend begon met een introductie door Mandy […]

Lees meer

Geslaagde platformbijeenkomst bij Rabobank

22 maart 2024

Donderdag 21 maart was het Platform te gast bij de Rabobank in Den Haag. Tijdens de bijeenkomst stonden Rabobank en UWV stil bij de ontwikkelingen van de lokale economie en arbeidsmarkt, het perspectief van regio Haaglanden. Dit leverde waardevolle inzichten op en leverde bij de aanwezige zeer positieve reacties op.

Lees meer

Laatste platformbijeenkomst 2023 in Stompwijk

8 december 2023

Donderdag 7 december was de laatste platformbijeenkomst van 2023 bij de Bles in Stompwijk. Na een korte terugblik op de succesvolle projecten in 2023 stonden we stil bij het techniekfestival en een presentatie van JINC.

Lees meer

Neem contact op

Contactformulier
Toestemmingen