Voel je wel platform voor preventieve zorg

6 december 2022

Wat kan je doen om gezond te blijven? Steeds meer komt er aandacht aan het voorkomen van gezondheidsproblemen in plaats van enkel aandacht te besteden aan het herstellen van problemen. In de vorm van een lokaal preventie-akkoord werken zorgondernemers, gemeente en andere betrokken partijen samen aan een lokaal passende invulling hiervan.

In Leidschendam-Voorburg krijgt dit onder andere vorm in het lokale preventieplatform voeljewelinlv.nl. Een platform waar inwoners tips, inspiratie en zorgaanbieders kunnen vinden om stappen te maken op het gebied van een gezonde leefstijl.

Diverse partners van het Platform Economie, Onderwijs & Arbeidsmarkt werken mee aan het lokale preventieakkoord.

De komende periode wordt voeljewelinlv.nl op meerdere manieren onder de aandacht gebracht bij inwoners van Leidschendam-Voorburg. Ben je zorgondernemer en biedt je preventieve zorg? Misschien is voeljewelinlv.nl een goede plek voor jouw aanbod. Neem hiervoor contact op via de website.

Deel dit bericht op social media

Betrokken partners

's Gravendreef college

Corbulo College

de Bibliotheek aan de Vliet

Gemeente Leidschendam-Voorburg

Haagse Hogeschool

mboRijnland

MKB Leidschendam-Voorburg

Ander nieuws

Geslaagde platformbijeenkomst bij Rabobank

22 maart 2024

Donderdag 21 maart was het Platform te gast bij de Rabobank in Den Haag. Tijdens de bijeenkomst stonden Rabobank en UWV stil bij de ontwikkelingen van de lokale economie en arbeidsmarkt, het perspectief van regio Haaglanden. Dit leverde waardevolle inzichten op en leverde bij de aanwezige zeer positieve reacties op.

Lees meer

Laatste platformbijeenkomst 2023 in Stompwijk

8 december 2023

Donderdag 7 december was de laatste platformbijeenkomst van 2023 bij de Bles in Stompwijk. Na een korte terugblik op de succesvolle projecten in 2023 stonden we stil bij het techniekfestival en een presentatie van JINC.

Lees meer

Leerlingen groep 7 en 8 maken kennis met techniek

27 oktober 2023

De leerlingen van nu zijn werknemers van de toekomst! 1600 leerlingen uit groep 7/8 en brugklas van onze gemeente bezoeken het bruisende techniekfestival op het Corbulo College.

Lees meer

Neem contact op

Contactformulier
Toestemmingen