Laatste platformbijeenkomst 2023 in Stompwijk

8 december 2023

Donderdag 7 december was de laatste platformbijeenkomst van 2023 bij de Bles in Stompwijk. Na een korte terugblik op de succesvolle projecten in 2023 stonden we stil bij het techniekfestival, waarover Pim den Boon in een video over vertelde. Ruim 1.700 scholieren uit groepen 7 en 8 van basisscholen uit Leidschendam-Voorburg hebben op deze manier een indrukwekkende kennismaking gehad met techniek.

Daarnaast was er aandacht voor JINC, die in 2023 gestart zijn met een project voor het Platform Economie, Onderwijs en Arbeidsmarkt om de verbinding te leggen tussen jongeren en de arbeidsmarkt door het organiseren van bliksemstages en sollicitatietrainingen.

We danken alle aanwezigen voor hun komst en kijken uit naar de volgende bijeenkomst en projecten in 2024!

Deel dit bericht op social media

Betrokken partners

's Gravendreef college

Corbulo College

de Bibliotheek aan de Vliet

Gemeente Leidschendam-Voorburg

Haagse Hogeschool

mboRijnland

MKB Leidschendam-Voorburg

Ander nieuws

Geslaagde platformbijeenkomst bij Rabobank

22 maart 2024

Donderdag 21 maart was het Platform te gast bij de Rabobank in Den Haag. Tijdens de bijeenkomst stonden Rabobank en UWV stil bij de ontwikkelingen van de lokale economie en arbeidsmarkt, het perspectief van regio Haaglanden. Dit leverde waardevolle inzichten op en leverde bij de aanwezige zeer positieve reacties op.

Lees meer

Leerlingen groep 7 en 8 maken kennis met techniek

27 oktober 2023

De leerlingen van nu zijn werknemers van de toekomst! 1600 leerlingen uit groep 7/8 en brugklas van onze gemeente bezoeken het bruisende techniekfestival op het Corbulo College.

Lees meer

Techniekfestival Leidschendam-Voorburg

19 oktober 2023

In samenwerking met gemeente Leidschendam-Voorburg en Sterk Techniekonderwijs Haaglanden organiseert het Corbulo College op 25 en 26 oktober a.s. de eerste editie van het Techniekfestival in Voorburg.

Lees meer

Neem contact op

Contactformulier
Toestemmingen