Leerlingen groep 7 en 8 maken kennis met techniek

27 oktober 2023

De leerlingen van nu zijn werknemers van de toekomst! 1600 leerlingen uit groep 7/8 en brugklas van onze gemeente bezoeken het bruisende techniekfestival op het Corbulo College. 20 technische bedrijven uit de regio, zoals Fugro, Heijmans, I.T.S., laten leerlingen op creatieve wijze ervaren hoe leuk en gevarieerd het techniekvak is.

Tijdens het tweedaagse festival was dit voor veel leerlingen een mooie manier om het vlammetje van techniek(onderwijs) aan te wakkeren. Mooi om te zien hoe een initiatief, dat genoemd werd bij de brainstorms zo door meerdere partners tot een succes is gemaakt!

Deel dit bericht op social media

Betrokken partners

Corbulo College

Scholengroep Spinoza

Sterk Techniekonderwijs Haaglanden

Ander nieuws

Geslaagde platformbijeenkomst bij Rabobank

22 maart 2024

Donderdag 21 maart was het Platform te gast bij de Rabobank in Den Haag. Tijdens de bijeenkomst stonden Rabobank en UWV stil bij de ontwikkelingen van de lokale economie en arbeidsmarkt, het perspectief van regio Haaglanden. Dit leverde waardevolle inzichten op en leverde bij de aanwezige zeer positieve reacties op.

Lees meer

Laatste platformbijeenkomst 2023 in Stompwijk

8 december 2023

Donderdag 7 december was de laatste platformbijeenkomst van 2023 bij de Bles in Stompwijk. Na een korte terugblik op de succesvolle projecten in 2023 stonden we stil bij het techniekfestival en een presentatie van JINC.

Lees meer

Techniekfestival Leidschendam-Voorburg

19 oktober 2023

In samenwerking met gemeente Leidschendam-Voorburg en Sterk Techniekonderwijs Haaglanden organiseert het Corbulo College op 25 en 26 oktober a.s. de eerste editie van het Techniekfestival in Voorburg.

Lees meer

Neem contact op

Contactformulier
Toestemmingen