Inspirerende netwerkbijeenkomst Veurs Voorburg

29 september 2023

Op de ochtend van donderdag 28 september kwamen de deelnemers van het Platform Economie, Onderwijs en Arbeidsmarkt samen bij Veurs Lyceum in Leidschendam voor een informatieve bijeenkomst. De ochtend bood de gelegenheid om te netwerken en inzicht te krijgen in het onderwijslandschap, met speciale aandacht voor sport en het technasium-programma van Veurs Lyceum.

Onderwijs met Focus op Sport en Technasium

Veurs Lyceum presenteerde een inspirerend beeld van hun onderwijsprogramma, met nadruk op de sport- en technasium-programma’s. De school zet zich in voor de holistische ontwikkeling van leerlingen, met indrukwekkende sportprogramma’s en innovatieve technasiumprojecten.

Inspirerende lezing over technologische ontwikkelingen

De ochtend omvatte ook een inspirerende lezing door Jurjen Lengkeek, medeoprichter RDM Next over de nieuwste technologische ontwikkelingen. De spreker benadrukte het belang van bijblijven in de snel veranderende wereld. Voor het onderwijs heeft RDM Next hiervoor The serious game, Make and Xperience ontwikkeld.

Deel dit bericht op social media

Betrokken partners

Veurs Lyceum

Ander nieuws

Succesvolle Netwerkbijeenkomst Platform Economie, Onderwijs en Arbeidsmarkt in Leidschendam

20 juni 2024

Op donderdag 20 juni vond er een inspirerende netwerkbijeenkomst plaats, georganiseerd door het Platform Economie, Onderwijs en Arbeidsmarkt (EOA) in Leidschendam. De bijeenkomst werd gehouden in het prachtige Rijksmonument Docter Neherlab, waar de Speakers Club ons in het volledig gerenoveerde auditorium ontving. Introductie van de Speakers Club De ochtend begon met een introductie door Mandy […]

Lees meer

Geslaagde platformbijeenkomst bij Rabobank

22 maart 2024

Donderdag 21 maart was het Platform te gast bij de Rabobank in Den Haag. Tijdens de bijeenkomst stonden Rabobank en UWV stil bij de ontwikkelingen van de lokale economie en arbeidsmarkt, het perspectief van regio Haaglanden. Dit leverde waardevolle inzichten op en leverde bij de aanwezige zeer positieve reacties op.

Lees meer

Laatste platformbijeenkomst 2023 in Stompwijk

8 december 2023

Donderdag 7 december was de laatste platformbijeenkomst van 2023 bij de Bles in Stompwijk. Na een korte terugblik op de succesvolle projecten in 2023 stonden we stil bij het techniekfestival en een presentatie van JINC.

Lees meer

Neem contact op

Contactformulier
Toestemmingen