Techniekfestival Leidschendam-Voorburg

19 oktober 2023

In samenwerking met gemeente Leidschendam-Voorburg en Sterk Techniekonderwijs Haaglanden organiseert het Corbulo College op 25 en 26 oktober a.s. de eerste editie van het Techniekfestival in Voorburg. Met de medewerking van heel veel enthousiaste bedrijven, ROC MondriaanMBO RijnlandHaagbouw, de Haagse Hogeschool, TU-Delft, Harrie Ozinga en ons eigen Corbulo team maken we hier een enorm mooie 2-daagse van.

Kennis laten maken met techniek

Het doel van dit Techniekfestival is jonge leerlingen in aanraking te laten komen met verschillende vormen van techniek, technologie en ICT. Ruim 20 bedrijven zullen aanwezig zijn om de ruim 1600 basisschoolleerlingen en brugklassers uit de regio een geweldige technische ervaring te bezorgen.
Met dit festival willen wij leerlingen stimuleren om een keuze te overwegen voor een technische opleiding en later een technisch beroep.

Deel dit bericht op social media

Betrokken partners

Corbulo College

Gemeente Leidschendam-Voorburg

Rabobank

Ander nieuws

Succesvolle Netwerkbijeenkomst Platform Economie, Onderwijs en Arbeidsmarkt in Leidschendam

20 juni 2024

Op donderdag 20 juni vond er een inspirerende netwerkbijeenkomst plaats, georganiseerd door het Platform Economie, Onderwijs en Arbeidsmarkt (EOA) in Leidschendam. De bijeenkomst werd gehouden in het prachtige Rijksmonument Docter Neherlab, waar de Speakers Club ons in het volledig gerenoveerde auditorium ontving. Introductie van de Speakers Club De ochtend begon met een introductie door Mandy […]

Lees meer

Geslaagde platformbijeenkomst bij Rabobank

22 maart 2024

Donderdag 21 maart was het Platform te gast bij de Rabobank in Den Haag. Tijdens de bijeenkomst stonden Rabobank en UWV stil bij de ontwikkelingen van de lokale economie en arbeidsmarkt, het perspectief van regio Haaglanden. Dit leverde waardevolle inzichten op en leverde bij de aanwezige zeer positieve reacties op.

Lees meer

Laatste platformbijeenkomst 2023 in Stompwijk

8 december 2023

Donderdag 7 december was de laatste platformbijeenkomst van 2023 bij de Bles in Stompwijk. Na een korte terugblik op de succesvolle projecten in 2023 stonden we stil bij het techniekfestival en een presentatie van JINC.

Lees meer

Neem contact op

Contactformulier
Toestemmingen