Lopend project

Techniekfestival

Wat is techniek en wat kan je er eigenlijk mee? Tijdens het techniekfestival in het Corbulo College krijgen ruim 1.600 leerlingen uit groep 7 en 8 van het basisonderwijs op een leuke en speelse manier antwoord op deze vragen. Met rondleiding, een markt met allerlei techniekbedrijven en vooral zelf veel doen maken de leerlingen kennis met techniek in de breedste zin. Zo krijgen zij een goed beeld van de vele opties die techniek biedt en proberen we interesse te wekken in techniek.

De leerlingen maken kennis met het schoolaanbod op het gebied van techniek en krijgen een beter beeld wat er mogelijk is als werk in de techniek. En nee, dat betekent niet altijd vieze handen.

Nieuws

Leerlingen groep 7 en 8 maken kennis met techniek

27 oktober 2023

De leerlingen van nu zijn werknemers van de toekomst! 1600 leerlingen uit groep 7/8 en brugklas van onze gemeente bezoeken het bruisende techniekfestival op het Corbulo College.

Lees meer

Techniekfestival Leidschendam-Voorburg

19 oktober 2023

In samenwerking met gemeente Leidschendam-Voorburg en Sterk Techniekonderwijs Haaglanden organiseert het Corbulo College op 25 en 26 oktober a.s. de eerste editie van het Techniekfestival in Voorburg.

Lees meer

Betrokken partners

Corbulo College

Gemeente Leidschendam-Voorburg

mboRijnland

Sterk Techniekonderwijs Haaglanden

Neem contact op

Contactformulier
Toestemmingen