Logo mboRijnland

mboRijnland

mboRijnland is een onderwijsinstelling voor middelbaar beroepsonderwijs, Beroepshavo, contractonderwijs en voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo). Met meerdere vestigingen in onder andere Alphen aan den Rijn, Gouda en Leiden. In Leidschendam heeft mboRijnland een kleinschalige vestiging met ongeveer 1100 leerlingen op het Fluitpolderplein in het gebouw met het ’s Gravendreef College en de Bibliotheek aan de Vliet.

mboRijnland neemt actief deel aan de Retail Innovatie & Experience Campus. Daarmee kunnen we snel inspelen op de regionale vraag naar specifiek geschoolde werknemers.

Projecten

Lopend project

Techniekfestival

Wat is techniek en wat kan je er eigenlijk mee? Tijdens het techniekfestival in het Corbulo College krijgen ruim 1.600 leerlingen uit groep 7 en 8 van het basisonderwijs op een leuke en speelse manier antwoord op deze vragen. Met rondleiding, een markt met allerlei techniekbedrijven en vooral zelf veel doen maken de leerlingen kennis […]

Lopend project

Retail Innovatie & Experience Campus

Lokale retail ondernemers en studenten met elkaar verbinden om samen te bouwen aan de toekomst van Retail in Leidschendam-Voorburg. Vanuit de retailcampus worden diverse retail living labs georganiseerd waarin ondernemers samen met mbo en hbo studenten kunnen experimenteren, onderzoeken en leren op  actuele thema’s.

Contactgegevens

mboRijnland locatie Leidschendam

Fluitpolderplein 7
2262 ED Leidschendam

Meer informatie? Bezoek de website.

Naar de website