Logo Gemeente Leidschendam-Voorburg

Gemeente Leidschendam-Voorburg

Gemeente Leidschendam-Voorburg speelt een belangrijke leidende en faciliterende rol binnen het platform. De opgaven waar het platform Economie Onderwijs & Arbeidsmarkt aan werkt hebben raakvlak met allerlei onderdelen van de gemeentelijke organisatie. Van onderwijs, arbeidsmarkt tot initiatieven voor ondernemers.

Vanuit de gemeente hechten we veel waarde aan het samenwerken aan uitdagingen en benutten van kansen die samenwerking binnen het platform biedt. Bij de projecten en bijeenkomsten zijn meerdere wethouders en ambtenaren actief betrokken.

Nieuws

Techniekfestival Leidschendam-Voorburg

19 oktober 2023

In samenwerking met gemeente Leidschendam-Voorburg en Sterk Techniekonderwijs Haaglanden organiseert het Corbulo College op 25 en 26 oktober a.s. de eerste editie van het Techniekfestival in Voorburg.

Lees meer

Projecten

Initiatief

Ondernemers ondersteunen in complexer wordende arbeidsmarkt

Het vinden van de juiste kandidaten op de arbeidsmarkt is op dit moment niet eenvoudig. Het aantal vacatures is hoog en in sommige branches is het lastig goede kandidaten te vinden. Tegelijk zijn er in de gemeente een groot aantal werkzoekenden, die zouden willen werken maar niet de juiste baan kunnen vinden vanwege missende competenties […]

Lopend project

Techniekfestival

Wat is techniek en wat kan je er eigenlijk mee? Tijdens het techniekfestival in het Corbulo College krijgen ruim 1.600 leerlingen uit groep 7 en 8 van het basisonderwijs op een leuke en speelse manier antwoord op deze vragen. Met rondleiding, een markt met allerlei techniekbedrijven en vooral zelf veel doen maken de leerlingen kennis […]

Lopend project

Retail Innovatie & Experience Campus

Lokale retail ondernemers en studenten met elkaar verbinden om samen te bouwen aan de toekomst van Retail in Leidschendam-Voorburg. Vanuit de retailcampus worden diverse retail living labs georganiseerd waarin ondernemers samen met mbo en hbo studenten kunnen experimenteren, onderzoeken en leren op  actuele thema’s.

Contactgegevens

Gemeente Leidschendam-Voorburg

Koningin Wilhelminalaan 2
2264 BM Leidschendam

T 14 070

Meer informatie? Bezoek de website.

Naar de website