Logo MKB Leidschendam-Voorburg

MKB Leidschendam-Voorburg

MKB Leidschendam-Voorburg is de belangenbehartiger voor ondernemers die actief zijn in de gemeente Leidschendam-Voorburg. De vereniging brengt ondernemers bij elkaar, bijvoorbeeld bij een van de netwerkbijeenkomsten. Daarnaast informeert MKB LV ondernemers over belangrijke (lokale) ontwikkelingen en behartigt de algemene belangen van ondernemers op lokaal niveau.

Binnen het platform Economie Onderwijs & Arbeidsmarkt speelt de vereniging een actieve rol in het betrekken en verbinden van lokale ondernemers aan projecten en gebruikt het haar kanalen om de aangesloten leden te informeren over bijeenkomsten en initiatieven.

Projecten

Initiatief

Ondernemers ondersteunen in complexer wordende arbeidsmarkt

Het vinden van de juiste kandidaten op de arbeidsmarkt is op dit moment niet eenvoudig. Het aantal vacatures is hoog en in sommige branches is het lastig goede kandidaten te vinden. Tegelijk zijn er in de gemeente een groot aantal werkzoekenden, die zouden willen werken maar niet de juiste baan kunnen vinden vanwege missende competenties […]

Lopend project

Retail Innovatie & Experience Campus

Lokale retail ondernemers en studenten met elkaar verbinden om samen te bouwen aan de toekomst van Retail in Leidschendam-Voorburg. Vanuit de retailcampus worden diverse retail living labs georganiseerd waarin ondernemers samen met mbo en hbo studenten kunnen experimenteren, onderzoeken en leren op  actuele thema’s.

Contactgegevens

Secretariaat MKB Leidschendam-Voorburg

p/a Parkweg 49
2271 AE Voorburg

Meer informatie? Bezoek de website.

Naar de website