Overzicht van projecten

Met het handige zoekfilter selecteer je projecten per thema of platformpartner.

Zoekfilter

Maak uw selectie
Wis filter
Lopend project

Banen- en stagemarkt in the Mall of the Netherlands

De banen- en stagemarkt in de Mall wordt 2 keer per jaar georganiseerd om de ondernemers in de Mall (voornamelijk Retail, maar ook horeca en schoonmaak) te helpen met het vinden van personeel en om uitkeringsgerechtigheden aan het werk te helpen.

Lopend project

JINC stages en sollicitatietraining

De projecten van JINC dragen bij aan een grotere kansengelijkheid voor kinderen met een sociaaleconomische achterstand Ze bieden kinderen een betere start op de arbeidsmarkt en bereiden hen voor op de overgang van het PO naar het VO en van het VO naar een vervolgopleiding.

Initiatief

Onderzoek ZZP’ers in Leidschendam-Voorburg

In de Gemeente Leidschendam-Voorburg groeit het aantal personen dat als ZZP’er actief is. Onze ambitie is om meer inzicht te krijgen in de samenstelling van deze groep ondernemers. Zodat we een beter beeld hebben van het type ZZP’er in de gemeente, maar ook de ambities en de ondersteuningswensen die er zijn. Bijvoorbeeld op het gebied […]

Lopend project

Retail Innovatie & Experience Campus

Lokale retail ondernemers en studenten met elkaar verbinden om samen te bouwen aan de toekomst van Retail in Leidschendam-Voorburg. Vanuit de retailcampus worden diverse retail living labs georganiseerd waarin ondernemers samen met mbo en hbo studenten kunnen experimenteren, onderzoeken en leren op  actuele thema’s.

Lopend project

Techniekfestival

Wat is techniek en wat kan je er eigenlijk mee? Tijdens het techniekfestival in het Corbulo College krijgen ruim 1.600 leerlingen uit groep 7 en 8 van het basisonderwijs op een leuke en speelse manier antwoord op deze vragen. Met rondleiding, een markt met allerlei techniekbedrijven en vooral zelf veel doen maken de leerlingen kennis […]

De kracht van het Platform is samenwerking

Neem contact op

Contactformulier
Toestemmingen