Logo Westfield Mall of the Netherlands

Westfield Mall of the Netherlands

Het moderne, overdekte winkelcentrum centraal in Leidschendam-Voorburg vormt niet alleen een publiekstrekker in de regio. Ook voor de lokale werkgelegenheid is het winkelcentrum met meer dan 280 plekken om te winkelen, eten en drinken en te ontspannen een belangrijke aanwinst.

Hierbij wordt actief samengewerkt met verschillende partners uit het Platform Economie, Onderwijs en Arbeidsmarkt. Denk bijvoorbeeld aan een banenmarkt, stageplekken en natuurlijk de retail experience & innovation campus.

Projecten

Lopend project

Retail Innovatie & Experience Campus

Lokale retail ondernemers en studenten met elkaar verbinden om samen te bouwen aan de toekomst van Retail in Leidschendam-Voorburg. Vanuit de retailcampus worden diverse retail living labs georganiseerd waarin ondernemers samen met mbo en hbo studenten kunnen experimenteren, onderzoeken en leren op  actuele thema’s.

Lopend project

Banen- en stagemarkt in the Mall of the Netherlands

De banen- en stagemarkt in de Mall wordt 2 keer per jaar georganiseerd om de ondernemers in de Mall (voornamelijk Retail, maar ook horeca en schoonmaak) te helpen met het vinden van personeel en om uitkeringsgerechtigheden aan het werk te helpen.

Contactgegevens

Managementkantoor

Liguster 202
2262 AC Leidschendam

Meer informatie? Bezoek de website.

Naar de website