Logo UWV

UWV

Het UWV vormt een belangrijke schakel op het gebied van arbeidsmarkt tussen de lokale, regionale en landelijke aanpak en mogelijkheden. Als publieke dienstverlener helpt UWV mensen op weg naar werk. Lukt dat – tijdelijk – niet, dan voorziet UWV ze van een uitkering. Daarnaast ondersteunt het UWV werkgevers, deelt het gegevens met andere publieke dienstverleners en kennis over de arbeidsmarkt met de rest van Nederland.

Nieuws

Geslaagde platformbijeenkomst bij Rabobank

22 maart 2024

Donderdag 21 maart was het Platform te gast bij de Rabobank in Den Haag. Tijdens de bijeenkomst stonden Rabobank en UWV stil bij de ontwikkelingen van de lokale economie en arbeidsmarkt, het perspectief van regio Haaglanden. Dit leverde waardevolle inzichten op en leverde bij de aanwezige zeer positieve reacties op.

Lees meer

Projecten

Initiatief

Ondernemers ondersteunen in complexer wordende arbeidsmarkt

Het vinden van de juiste kandidaten op de arbeidsmarkt is op dit moment niet eenvoudig. Het aantal vacatures is hoog en in sommige branches is het lastig goede kandidaten te vinden. Tegelijk zijn er in de gemeente een groot aantal werkzoekenden, die zouden willen werken maar niet de juiste baan kunnen vinden vanwege missende competenties […]

Lopend project

Banen- en stagemarkt in the Mall of the Netherlands

De banen- en stagemarkt in de Mall wordt 2 keer per jaar georganiseerd om de ondernemers in de Mall (voornamelijk Retail, maar ook horeca en schoonmaak) te helpen met het vinden van personeel en om uitkeringsgerechtigheden aan het werk te helpen.

Contactgegevens

UWV

Meer informatie? Bezoek de website.

Naar de website