Stuurgroepbijeenkomst platform

30 mei 2024 10:30

Alleen voor leden van de stuurgroep.

Tijdens de stuurgroepbijeenkomst wordt de status van alle lopende projecten en nieuwe initiatieven van het Platform Economie, Onderwijs en Arbeidsmarkt besproken met de stuurgroepleden.

Datum
30 mei 2024
Tijd
10:30

Locatie

Raadhuisplein 1
Leidschendam

Deel dit bericht op social media

Andere activiteiten

Banenmarkt Zuid Holland Centraal in Zoetermeer

Banenmarkt XXL in Zoetermeer

11 juni 2024 10:00

Het is een regionale banenmarkt die het WSP ZHC organiseert in samenwerking met partners; De Binnenbaan, UWV, gemeente Zoetermeer, gemeente Pijnacker-Nootdorp, gemeente Lansingerland, gemeente Leidschendam-Voorburg, gemeente Voorschoten en de gemeente Wassenaar. Alle sectoren zullen ook vertegenwoordigd zijn door regionale werkgevers.

Lees meer (opent in nieuw venster)

Banenmarkt Mall of the Netherlands

22 april 2024 9:00

Een persoonlijk gesprek zegt meer dan werkervaring op papier; met die gedachte organiseert het Werkgeversservicepunt van gemeente Leidschendam-Voorburg samen met Unibail-Rodamco-Westfield 2 keer per jaar een banenmarkt in winkelcentrum Westfield Mall of the Netherlands.

Lees meer (opent in nieuw venster)

MKB Regio event

6 februari 2024 17:30

MKB Leidschendam-Voorburg organiseert samen met MKB Den Haag en MKB Westland het MKB Regio event. Spreker Jacco Vonhof, voorzitter MKB Nederland vertelt over het belang van regionale samenwerking en er is ruim gelegenheid om kennis te maken met ondernemers uit de regio.

Lees meer (opent in nieuw venster)