Netwerkbijeenkomst platform

20 juni 2024 9:30

Tijdens de netwerkbijeenkomst van het platform zijn alle relaties van het platform welkom. Deze bijeenkomst is op een inspirerende locatie en wordt er een specifiek project of onderwerp uitgelicht door een spreker. Er is ook veel gelegenheid om onderling contact te hebben.

De bijeenkomst vindt plaats van 9:30 tot 11:30 uur. De locatie en invulling van het programma van deze bijeenkomst volgt.

Is het platform waardevol voor jouw organisatie en wil je een keer aansluiten bij een bijeenkomst? Neem contact op via info@platform-eoa.nl.

Datum
20 juni 2024
Tijd
09:30

Locatie

Nader te bepalen

Deel dit bericht op social media

Andere activiteiten

Banenmarkt Zuid Holland Centraal in Zoetermeer

Banenmarkt XXL in Zoetermeer

11 juni 2024 10:00

Het is een regionale banenmarkt die het WSP ZHC organiseert in samenwerking met partners; De Binnenbaan, UWV, gemeente Zoetermeer, gemeente Pijnacker-Nootdorp, gemeente Lansingerland, gemeente Leidschendam-Voorburg, gemeente Voorschoten en de gemeente Wassenaar. Alle sectoren zullen ook vertegenwoordigd zijn door regionale werkgevers.

Lees meer (opent in nieuw venster)

Banenmarkt Mall of the Netherlands

22 april 2024 9:00

Een persoonlijk gesprek zegt meer dan werkervaring op papier; met die gedachte organiseert het Werkgeversservicepunt van gemeente Leidschendam-Voorburg samen met Unibail-Rodamco-Westfield 2 keer per jaar een banenmarkt in winkelcentrum Westfield Mall of the Netherlands.

Lees meer (opent in nieuw venster)

MKB Regio event

6 februari 2024 17:30

MKB Leidschendam-Voorburg organiseert samen met MKB Den Haag en MKB Westland het MKB Regio event. Spreker Jacco Vonhof, voorzitter MKB Nederland vertelt over het belang van regionale samenwerking en er is ruim gelegenheid om kennis te maken met ondernemers uit de regio.

Lees meer (opent in nieuw venster)