Stimuleert werken, leren en ondernemen in Leidschendam-Voorburg

Netwerk

Het Platform Economie, Onderwijs en Arbeidsmarkt is een samenwerking tussen overheid, onderwijs en ondernemers. Een netwerk waarin we samen werken aan onderwerpen die ons allen aangaan. Diverse mensen vanuit de overheid, het onderwijs of  ondernemerschap zijn al actief betrokken bij dit Platform. Ook voor u is het mogelijk om te participeren in dit netwerk. Dit kan op drie manieren: 

Netwerk
U wilt op de hoogte blijven van de activiteiten van het Platform maar wilt hierin geen actieve rol spelen. U kunt zich dan aanmelden voor onze nieuwsbrief (ca. 4x per jaar) en wordt dan vanzelf ook uitgenodigd voor de netwerkbijeenkomsten van het Platform (ca. 3x per jaar). Netwerkpartners zijn onder andere: De Haagse Hogeschool, Middin, het Huygens Lab, Van Leeuwen Catering. 

Projectgroepen
Eén van de activiteiten spreekt u zo aan dat u hier meer bij betrokken wilt zijn. Het is dan mogelijk om onderdeel te worden van een projectgroep. Voor de duur van het project bent u betrokken en daarna nemen (als u dat ook wilt) weer afscheid van elkaar. Zo kunt u uw invloed uitoefenen op allerlei onderwerpen die spelen in onze gemeente.

Platformlid
Voor de continuïteit van het Platform is het belangrijk dat er een aantal permanente leden vanuit de Overheid, Ondernemers en Onderwijs betrokken zijn. Op de pagina Over Platform EOA vindt u een compleet overzicht van de permanente leden van het Platform. 

Heeft u interesse om ook betrokken te zijn bij het Platform? Neem dan vooral contact met ons op. 

 

mboRijnland_logo_kleur_RGB-zonder-linker-marge_500
logo-mkblv
logo_fz_rgb_groot
Logo Unibail 1170x550
Netwerk
Granneman
Logo Leidsenhage
logo RD
Rabo
spinoza logo groot